Vlog #6 Ff een analyse van Elise

Ff een analyse van Elise!

Naast dat ik ondernemers een podium geef, ga ik jou als ondernemer nog meer helpen met strategie door “Ff een analyse van Elise”.

In deze nieuwe rubriek, gooi ik mijn antwoorden over het “hoe” over de schutting en laat ik experts aan het woord.

Laat mij weten waar ik een verdiepingsslag voor je in kan maken met betrekking tot #strategie.
Maak je door een bericht te plaatsen in de comment op de volgende manier:

  • “ik wil ff een analyse van Elise over #innovatiestrategie”.
  • “ik wil ff een analyse van Elise over Internal Branding Strategie”.

Als je nu helemaal iets andere wil weten over strategie, voel je vrij om dit in de comments te plaatsen!

#strategiecreatie
#strategy
#innovatie
#internalbranding
#findthefocus

# Vlog 9 Tasty Walk & Strategische wendbaarheid

# Vlog 9 Tasty Walk & Strategische wendbaarheid

Respect voor de strategische wendbaarheid van de horeca! Als donateur van Rotterdammers 4 Rotterdammers heb ik - samen met Erling - meegedaan aan de Tasty Walk @Rotterdam. Wat een fantastische beleving waarin we #genieten #bewegen en de horeca steunen. Zes restaurants...

Vlog #8 Van frustratie naar visie naar strategie

Vlog #8 Van frustratie naar visie naar strategie

Van frustratie naar visie naar strategie Beterboeken was "over de flos" over de nep schaarste van boeking.com. Tony's Chocolonely wilde een eerlijke kans voor chocolade boeren in de keten. Besef dat de meest geniale bedrijfsideeën, beginnen met een visie ontstaan uit...

Vlog #7 Inspiratie voor innovatie – De strategie van de kreeft

Vlog #7 Inspiratie voor innovatie – De strategie van de kreeft

Ff een analyse van Elise: Inspiratie voor #innovatie! In deze vlog bied ik jou als ondernemer antwoord op de vraag: "Hoe bouw je aan vernieuwing binnen je organisatie?" Dit door middel van een inspirerende vlog met vakgenoot Yousri Mandour. Deze echte...

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.